reviews

Wij hebben zeer dankbaar gebruik gemaakt van Jet Vedelaar als vertaler / tolk. Wij hebben een vakantiewoning aangekocht ín Frankrijk en konden met al onze vragen terecht bij Jet. Een super goede en leuke begeleiding waardoor wij heerlijk kunnen genieten van onze vakantiewoning in de Dordogne.
Thijs & Monique
40 jaar, Houten / Utrecht
I joined the “debutant” group learning French using Version Original 1 book and CD, Jet was encouraging and gave explanations in English if needed. I found learning French in a group a supportive learning environment, Jet also facilitated a conversation group to practice speaking in French with each other. Thanks Jet for getting me started in learning the French language.
Cath
Age 54
Jet Vedelaar heeft mijn ouders geholpen met het afhandelen van een lekkage van het dak van hun huis in Frankrijk. Hierdoor hebben ze een aanzienlijke vergoeding gekregen van de verzekering. Bedankt voor je fantastische hulp Jet!!
Jacqueline
Vlaardingen
Jet was mijn lerares bij de Franse les in de gemeente Jumilhac-le-Grand in de Dordogne. De lessen waren via lesboeken gestructureerd, maar er was voldoende ruimte daarvan af te wijken als de klas daar behoefte aan had. Het feit dat Jet Nederlands is bleek handig bij de uitleg van de les.
Sjaak
67 jaar, Den Haag
I attended the French course in Jumilhac. Jet the teacher is very positive and encouraging! The french course uses text books and interactive activities; there is also homework. I enjoyed the course and the conversation group. I met some lovely people and i can recommend the course to anyone.
Liz
24270 Sarlande
De Franse les bij Jet was zeer leerzaam en altijd goed voorbereid waardoor we na de les de behandelde stof ook nog thuis konden doornemen. Als ik het nog nodig zou hebben zou ik zo weer naar haar toe gaan, ook omdat ze echt betrokken is bij het soms moeilijke leerproces. Jet heeft ook tot mijn volle tevredenheid geholpen met het aanvragen van mijn Franse rijbewijs.
Adrienne
55 jaar, Château-Chervix
Jet heeft mij geweldig geholpen bij de aanvraag van een "prealable" voor de bouw van een garage. Het voorwerk wat zij heeft gedaan scheelde een hoop tijd en werk en ook het bezoek aan de Mairie om e.e.a. nog te verduidelijken heeft ertoe geleid dat ik mijn verklaring van geen bezwaar binnen 6 weken thuis had.
René
St-Priest-les-Fougières
Mijn ervaring met Apropos Training is zeer goed bevallen. De situatie in Frankrijk is door Jet goed opgelost en afgewikkeld.
Ilone
Rotterdam